Ervaringen


[column_two_thirds]

Arya Tariverdi, van huis uit regisseur en in de loop der jaren actief geweest in meerdere functies, maar allemaal hebben ze met creativiteit, passie, talent en beleving te maken. Arya’s drijfveer is impact maken, de kijker of het publiek iets unieks laten meemaken. Dit doet hij niet alleen; hij haalt energie uit het motiveren en inspireren van teams, zodat dat onvergetelijke, unieke product (film, commercial, evenement) een gezamenlijke creatie wordt! Impact maken op mens en maatschappij, door nut en schoonheid te combineren is wat Arya’s visie op zijn creaties omschrijft.
Vanuit deze unieke kwaliteiten combinatie is Arya niet alleen voor zijn eigen onderneming ATP Film Studios actief, maar ook beschikbaar voor (interim) opdrachten op het gebied van regie, productie, presentatie/spreker en als Business Vlogger.
In al deze rollen kan Arya zijn talenten als creativiteit, helder visueel voorstellingsvermogen, aanstekelijke humor, frisse blik op de samenleving en liefde voor mensen en creëren kwijt.
Nieuwsgierig geworden? Hieronder volgt meer informatie over Arya’s ervaringen en beschikbare functies.

Regisseur
Na het behalen van zijn Master in filmregie, werkte Arya in de afgelopen jaren aan verschillende producties als regisseur. Zijn passie is het regisseren van drama- en thrillerfilms, maar desondanks werden onder zijn artistieke leiding ook veel documentaires, commercials en corporate films geregisseerd. De werkwijze van Arya als regisseur typeert zich door een manier van samenwerken waarin hij aan de ene kant zijn visie aan zijn staf duidelijk maakt, maar tegelijkertijd hen ook ruimte geeft om hun eigen creativiteit in te brengen, zodat er synergie ontstaat.

Producent (film & evenement)
Wat alleen als regie begon, breidde zich uit tot productie. Al snel ontdekte Arya dat hij ook veel passie had voor producentschap, naast hetgeen waar hij voor afgestudeerd was, namelijk filmregie. In de afgelopen jaren heeft Arya een brede ervaring opgedaan op het gebied van productie van zowel films als evenementen, op nationaal en internationaal niveau. Wat Arya typeert in zijn producentschap, is het omzetten van een idee naar een concreet product, een creatie. Hierbij streeft hij altijd naar een onvergetelijke beleving voor de kijker of het publiek. Als producent weet hij overal iets vanaf, maar wat Arya drijft is het vormen van een team die de juiste kennis heeft en gezamenlijk tot een prachtige creatie komt. Het inspireren en motiveren, als een coach, is iets waar Arya energie van krijgt en waar een kwaliteit van hem ligt.

Presentator
Presenteren is voor Arya meer dan het goed doorlopen van een bijeenkomst en overbrengen van informatie. Het vinden van chemie tussen hem en het publiek, zorgen dat het publiek meegenomen wordt en vermaakt wordt, is wat Arya graag doet. Op het podium voelt hij zich op zijn plek en hij weet het publiek te entertainen met een ontspannen manier van presentatie en met gevatte humor. Zijn creativiteit maakt hem een goede improvisator, waardoor hij zonder uitgeschreven presentatietekst op een enthousiaste wijze een boodschap of verhaal weet over te brengen naar het publiek. Beleving en met een positief gevoel naar huis gaan is iets waar Arya naar streeft voor zijn publiek.

Spreker
Arya heeft een eigen visie op het leven en daarmee ook op de dingen die hij doet. Hij heeft een passie voor bijzondere initiatieven in de film- en media industrie waar hij zijn creativiteit, energie liefde voor samenwerking en creëren in kwijt kan. Talent en creativiteit zijn woorden die Arya zelf kenmerken, maar is ook hetgeen waar hij graag mee bezig is en energie van krijgt. Als ondernemer in de creatieve industrie (ATP Film Studios), weet hij als geen ander dat lef, ondernemerschap en anders durven zijn noodzakelijk is om succes te hebben.

Business Vlogs
Als ondernemer, regisseur en producent weet Arya hoe een (commerciële) boodschap op een toegankelijke en frisse manier over te brengen. Met zijn unieke invalshoek, namelijk met oprechte interesse maar ook met humor, weet hij op een vernieuwende manier een bedrijf of een dienst in beeld te brengen en de kijker te enthousiasmeren. Het vinden van de balans tussen ‘ als buitenstaander naar binnen kijken’ en tegelijk als ambassadeur te spreken over het betreffende bedrijf of de dienst, gaat Arya gemakkelijk af. Hij vind het een leuke uitdaging om te zoeken naar een andere, frisse, manier van onder de aandacht brengen van een bedrijf of product. Zijn Business Vlogs zijn altijd op maat, maar stralen wel een stukje karakter van Arya uit: vrolijk, anders, enthousiasmerend.

 

 

[/column_two_thirds]

[column_one_third_last]

 

 

 

 

IMG_4409

 

 

 

26786013541_9cff7d4471_o

 

 

 

Foto tijdens interview

 

 

[/column_one_third_last]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *